İçeriğe geç

Sinyor Hangi Ülke

Sinyora hangi dil?

signora – Türkçe çeviri – örnekler İtalyanca | Reverso Context.

Sinyor nerede kullanılır?

İtalyan hayranları Can Bartu için kendi dillerinde erkek saygısı anlamında kullanılan “Sinyor” hitabını kullanmaya başlarken, efsane ismin lakabı Türkiye’ye döndükten sonra “Sinyor” olarak kaldı.

Sinyor kime denir?

Senorita’nın ne anlama geldiği sorusu, Signorita olarak telaffuz edilen İspanyolca kökenli bir kavram olup, kullanıcılar tarafından geniş çapta araştırılmıştır. Senorita, bir onursal unvandır ve hanımefendi anlamına gelir. Bu kelime, İspanyolca bir hitap biçimidir ve kadınlar için kullanılır.

Sinyor kelimesi ne anlama gelir?

(signarita) İmzalayanın eşi olan hanım karşılığında yabancı kadınlara verilen unvan.

Italyanca Sinyor ne demek?

Veloce, Signore, Veloce, Signore, Sul Retro.

Senyora hangi dil?

señora – Türkçe çeviri – örnekler İspanyolca | Reverso Context.

Sinyor kim?

İtalya’da “Sinjor” lakabını alan Bartu, 1964-1967 yılları arasında üç sezon Lazio’da forma giydi ve 46 maçta dört gol atarak İtalyan futbolseverlerin büyük sevgisini kazandı.

Si Sinyora ne demek?

“Sì signora.” “Evet efendim, teşekkür ederim efendim.”

Sinyor mu senyor mu?

Seigneur, Orta Çağ’da Fransa, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde feodal lordlara verilen bir unvandır. Büyük mülklere ve idari bölgelere sahip olan kişilere verilen bu unvan, günümüzde “Signor” olarak kullanılmaktadır. Signor bir hitap biçimi iken, Seignor ayrıcalıklı sınıfın adıdır.

Ispanyada bayanlara ne denir?

ORAYA NASIL GİDERİM- señor: erkek -señora señora: (evli) kadın -señora señorita: kadın la chica joven: genç kız -la chika hoven el chico joven: küçük oğlan -el chiko hoven ✽¿Qué tal? : Neler oluyor?4 Şubat 2017

Senorita Fransızca ne demek?

Senorita hanımlara özel bir adres.

Hintçe gundi ne demek?

Gandhi, Hindistan’da ve dünyada Tagore’un Mahatma (Sanskritçe: महात्मा) yani büyük ruh ve Bapu (Gujarati: બાપુ) yani baba isimleriyle tanınır.

Ingilizcede Sinyor ne demek?

senior kelimesinin ingilizce-türkçe sözlükteki anlamı. O benden üç yaş büyüktür. – O benden üç yaş büyüktür. Tom kıdemli bir yöneticidir. – Tom kıdemli bir yöneticidir.

Sinyor Matmazel ne demek?

İşte detaylar. TDK üzerinden bakıldığında, Mademoiselle kelimesi “evlenmemiş Hristiyan kızlar için” kullanılan bir ifade olarak göze çarpıyor.

Sayrı ne anlama gelir?

Bir hasta veya patiente (Latince: patiens) sağlık hizmeti alan herhangi bir kişidir. Hastalar tıp uzmanları tarafından tedavi edilir. Hasta genellikle hasta veya yaralıdır. Bir doktor, hemşire, psikolog, diş hekimi, veteriner veya diğer sağlık hizmeti sağlayıcısından tedavi görmeleri gerekir.

Sinyor Fransızcada ne demek?

Amerika Birleşik Devletleri (Amerika) = Les États-Unis (d’Amérique). TAMAM.

Sıtara hangi dil?

Sitar (Türkçe: /ˈs ɪ t ɑːr/ veya /s ɪ ˈ t ɑːr/; IAST: sitāra) Hint yarımadasına özgü, Hint klasik müziğinde kullanılan bir telli çalgıdır. /veya /s ɪ ˈ t ɑːr/; IAST: sitāra) Hint yarımadasına özgü, Hint klasik müziğinde kullanılan bir telli çalgıdır.

Si Sinyora ne demek?

“Sì signora.” “Evet efendim, teşekkür ederim efendim.”

Ingilizcede Sinyor ne demek?

senior kelimesinin ingilizce-türkçe sözlükteki anlamı. O benden üç yaş büyüktür. – O benden üç yaş büyüktür. Tom kıdemli bir yöneticidir. – Tom kıdemli bir yöneticidir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Şayak Elbise Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karataş Escort